fc barcelona Lionel Messi Xavi Hernandez Spania

Xavi nu se ferește să spună lucrurilor pe nume! Ce a răspuns când a fost întrebat dacă îl vrea pe Lionel Messi la FC Barcelona

Plecarea lui Lionel Messi de la FC Barcelona a reprezentat unul dintre momentele dramatice din istoria formației catalane.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 30 Iulie 2022, 08:57
Data actualizarii: Sambata 30 Iulie 2022, 09:22

După 21 de ani petrecuți pe Camp Nou, starul argentinian a plecat de la FC Barcelona în vara lui 2021 și a semnat cu PSG, după ce catalanii nu i-au mai putut oferi un nou contract.

După revenirea lui Xavi pe banca tehnică s-a scris din ce în ce mai des despre o posibilă încercare de a-l readuce pe Messi pe Camp Nou, după ce îi va expira înțelegerea cu campioana Franței.

În timpul turneului de pregătire din Statele Unite, Xavi a fost întrebat despre părerea lui pe acest subiect, iar antrenorul catalan nu a ezitat să ofere un răspuns direct.

"Acum este o utopie să ne gândim la Leo. Speram ca povestea lui Messi să nu se termine așa. Cred că merită o a doua șansă, dar anul viitor. Acum are contract, dar da, mi-ar plăcea să revină", a declarat Xavi. 

  • Xavi și Messi au fost coechipieri la prima echipă a Barcelonei în perioada 2005-2015. În urmă cu șapte ani, mijlocașul părăsea Camp Nou și semna cu Al Sadd, iar din noiembrie 2021 este antrenorul formației de pe Camp Nou.

Joan Laporta, cu gândul la Lionel Messi

Președintele celor de la FC Barcelona îi deschide larg ușa lui Lionel Messi pentru o revenire pe Camp Nou.

Joan Laporta a susținut că povestea lui Messi la clubul catalan nu s-a încheiat și că speră ca finalul poveștii lui Messi în tricoul Barcelonei va fi unul mult mai frumos decât ce s-a întâmplat anul trecut.

"Sper și cred că povestea lui Messi la Barcelona nu s-a terminat. Totul e deschis, e responsabilitatea noastră să ne asigurăm că finalul poveștii lui aici va fi mult mai frumos decât ce s-a întâmplat anul trecut. Ca președinte al Barcelonei, simt că am o datorie față de Messi", a declarat Laporta, potrivit jurnalistului Fabrizio Romano.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!