Spania

Xavi, detalii noi despre starea de sănătate a lui Ansu Fati. Soarta decarului Barcelonei va fi decisă zilele următoare 

FC Barcelona întâlnește pe Deportivo Alaves în etapa 22 din Primera Division, iar catalanii au nevoie de toate cele trei puncte pentru a rămâne în cursa pentru locurile de cupe europene.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 22 Ianuarie 2022, 16:21
Data actualizarii: Sambata 22 Ianuarie 2022, 16:29

Înaintea partidei care se va desfășura duminică, Xavi a vorbit despre și despre starea medicală a lui Ansu Fati, cel care a ieșit accidentat de pe teren în meciul din Cupa Spaniei, pierdut cu 2-3 după prelungiri, cu Athletic Bilbao

Antrenorul Barcelonei, îngrijorat de starea lui Ansu Fati 

Xavi a explicat că o decizie cu privire la recuperarea și pașii pe care îi va face atacantul de 19 ani va fi luată luni, în urma unor noi investigații medicale. 

"Ansu Fati este foarte afectat. E o situație dificilă. Am avut o întâlnire cu familia lui pentru a discuta. Sunt situații pe care nu le poți controla și vom întocmi un plan de recuperare cât mai rapidă. Luni vom decide totul. Îl vom ajuta cu tot ceea ce are nevoie.

Suntem frustrați pentru că am încercat să avem grijă de el. Este păcat, dar trebuie să continuăm", a spus Xavi, citat de Marca.

Ansu Fati și blestemul accidentărilor

Tânărul 'decar' al catalanilor, care a acceptat fără să stea pe gânduri tricoul lăsat liber de Leo Messi, suferă din nou din cauza accidentărilor. Abia revenit după o accidentare care l-a ținut departe de teren etape bune, Fati nu a reușit să lege două meciuri consecutive. 

În meciul din Cupă, Fati a părăsit terenul cu ochii în lacrimi, iar catalanii au confirmat problemele sale. 

Barcelona a informat, prin intermediul unui comunicat, că Fati are o leziune la bicepsul femural de la piciorul stâng, iar Mundo Deportivo informează că ar putea lipsi până la două luni. 

Modifică setările cookies