Viitorul e al lor! Real Madrid si RB Leipzig investesc in tineri! Media INCREDIBILA de varsta a jucatorilor transferati in ultimele sezoane

Viitorul e al lor! Real Madrid si RB Leipzig investesc in tineri! Media INCREDIBILA de varsta a jucatorilor transferati in ultimele sezoane

Real Madrid este lider intr-un clasament inedit. 

Potrivit Football Observatory, Real Madrid este echipa care a transferat cei mai tineri jucatori de la alte cluburi, fiind lider printre echipele din cele mai tari 5 campionate din Europa. 

Media de varsta a jucatorilor achizitionati recent de madrileni este 22,2 ani, printre cele mai importante mutari remarcandu-se Luka Jovic (21 ani), Eder Militao (21 ani), Rodrygo (18 ani) sau Vinicius Junior (18 ani).

Pe locul 2 in topul echipelor care recruteaza tineri fotbalisti se afla RB Leipzig, cu o medie de varsta de 22,3 ani, urmata la diferenta de mica de OGC Nice (22,5 ani), si Reims (22,8 ani).

La nivelul tuturor campionatelor europene, echipa care a investit in cei mai tineri jucatori este CSKA Moscova, cu o medie de 21,4 ani. 

La polul opus, clubul care a transferat unii dintre cei mai varstnici jucatori este Genclerbirligi, media de varsta a fotbalistilor achizitionati recent fiind de 29 de ani. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Maratonul de vaccinare din București, un succes absolut. S-a stat la coadă iar numărul dozelor a trebuit suplimentat
BRAT
Modifică setările cookies