Spania

VIDEO Momente impresionante pe Camp Nou la primul meci fără Messi. Fanii i-au scandat numele minute în șir

Plecarea lui Lionel Messi de la FC Barcelona a lăsat un gol imens în sufletele fanilor echipei catalane. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 15 August 2021, 21:47
Data actualizarii: Duminica 15 August 2021, 21:59

Aproximativ 20.000 de spectatori au fost prezenți pe Camp Nou la primul meci din noul sezon din Primera Division. A fost prima partidă fără Lionel Messi, cel care nu și-a prelungit contractul cu FC Barcelona din cauza problemelor financiare cu care se confruntă clubul. 

Înaintea fluierului de start de la confruntarea cu Real Sociedad, dar și pe parcursul acesteia, fanii i-au scandat numele lui Lionel Messi, iar mulți dintre aceștia au venit pe stadion îmbrăcați în tricouri cu numele starului argentinian. 

Pique, mai mult decât un jucător pentru FC Barcelona
 

Cu o zi înaintea meciului cu Sociedad, FC Barcelona a anunțat prin intermediul unui comunicat oficial că a reușit să înscrie trei jucători: Memphis, Eric Garcia și Rey Manaj. Toate acestea au fost posibile datorită lui Gerard Pique, al doilea căpitan al echipei, care a acceptat să își scadă salariul substanțial. 

„Totul a fost posibil datorită înțelegeriicu Gerard Pique, salariul celui de-al doilea căpitan a fost redus substanțial. Clubul continuă să lucreze cu ceilalți căpitani, Sergio Busquets și Jordi Alba, pentru a-și adapta salariile la situația curentă a clubului. Trebuie să menționăm că amândoi jucătorii sunt dispuși să coopereze”, se arată în comunicatul clubului. 

CITESTE SI
Modifică setările cookies