VIDEO A inghetat cand a realizat ca e Messi langa el! Autogol incredibil in Barcelona - Getafe! Cum a gafat fundasul

Barcelona autogol Getafe la liga Spania VIDEO A inghetat cand a realizat ca e Messi langa el! Autogol incredibil in Barcelona - Getafe! Cum a gafat fundasul
Iosif Pintilie
Data publicarii: Vineri 23 Aprilie 2021, 00:12
Data actualizarii: Vineri 23 Aprilie 2021, 00:33

Meciul dintre Barcelona si Getafe a oferit o faza de cascadorii rasului.

Sofian Chakla, un fundas marocan de 27 de ani, a inghetat cand l-a vazut pe Messi langa el si a trimis puternic balonul spre portar, fara sa realizeze ca goalkeeperul era mult mai avansat si nu a reusit sa prinda mingea. Chakla i-a reprosat ulterior portarului golul, vizibil dezamagit de gafa facuta. Golul a facut valva pe internet.

Federatia Spaniola le-a facut o surpriza granzilor

Telespectatorii ce au urmarit meciurile Atletico Madrid - Huesca, Barcelona - Getafe au observat, in coltul drept al imaginii, mesajul "EARN IT" (Castiga-l), alaturi de logo-ul UEFA Champions League. Mesajul vrea sa transmita ca o competitie cu circuit inchis nu este benefica fotbalului, iar dreptul de a participa intr-o competitie trebuie castigat pe teren.

Mesajul a prins foarte bine, mai ales ca echipele spaniole ce nu au fost implicate in acest proiect au ironizat, de multe ori, cei trei granzi inclusi in Super Liga.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!