Vestea care il va AGITA pe Ronaldo! "Am facut o eroare in cazul sau!" Ancelotti a dezvaluit cel mai greu moment din vestiar:

Autor: Sport.ro
Joi 16 Ianuarie 2014, 20:26

	Vestea care il va AGITA pe Ronaldo! "Am facut o eroare in cazul sau!" Ancelotti a dezvaluit cel mai greu moment din vestiar:

► Ajax - PSV, duminica 17.30, in direct la Sport.ro si Voyo.ro! "Pentru ca" iarba si fotbal: HIGH, OLANDA :)

Real Madrid l-a lasat pe Mesut Ozil sa plece la Arsenal. In vara, la putina vreme dupa ce a venit la Real, Ancelotti a vorbit cu Ozil, care l-a informat ca nu vrea sa mai ramana in Spania.

A ales pana la urma Arsenal, acolo unde joaca foarte bine.

Intrebat de cei de la AS ce parere are despre Ozil, antrenorul lui Real a spus:

"Cred ca am comis o eroare atunci cand i-am dat posibilitatea sa plece de la club. In orice caz, avem jucatori foarte buni in ofensiva si nu avem nevoie de intariri, chiar si dupa plecarea lui Higuain", a spus Ancelotti.

Spre deosebire de Mourinho, care incerca sa se impuna categoric in vestiar, italianul a vorbit despre stilul pe care il adopta acum in vestiar:

"Nu e o filosofie ca sa antrenezi staruri. Eu respect principiile mele, nu am vreo formula magica: ii respect ca profesionisti si astept ca si ei sa faca asta in ceea ce ma priveste", a mai spus Ancelotti.

Ozil a plecat de la Real la Arsenal pentru 50 de milioane de euro, ceea ce l-a facut cel mai scump jucator german din istoria fotbalului. Ozil joaca mijlocas ofensiv si are 25 de ani.

Creștere îngrijorătoare a numărului de infectări. În Ilfov se introduc din nou restricții
BRAT

Modifică setările cookies