Martin Georgiev fc barcelona Spania

"Va fi al treilea bulgar care îmbracă tricoul Barcelonei". Starul de 16 ani pe care a pus ochii formația catalană

FC Barcelona continuă strategia urmăririi și aducerii celor mai promițători tineri jucători din lume.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 04 Mai 2022, 13:23
Data actualizarii: Miercuri 04 Mai 2022, 14:13

La doar 16 ani, Martin Georgiev se afla pe radarul catalanilor de ceva vreme și, potrivit publicației sport.es, jucătorul celor de la Slavia Sofia s-ar fi înțeles cu FC Barcelona din sezonul viitor.

Georgiev este fundaș central și a evoluat deja în prima ligă din Bulgaria în șapte partide, pentru Slavia Sofia, acumulând 181 de minute de joc. 

"FC Barcelona este foarte interesată de Martin Georgiev. Curând, probabil, va fi al treilea jucător bulgar care va îmbrăca tricoul Barcelonei", a declarat Ventsislav Stefanov, președintele celor de la Slavia Sofia. 

Se pregătește construirea unei noi echipe

Ronald Araujo (23 ani) intra în ultimul an de contract cu FC Barcelona. Însă Xavi Hernandez (42 ani) nu a dorit să ia în calcul varianta că l-ar putea pierde gratis în vara lui 2023, așa că a făcut toate eforturile pentru a-i prelungi angajamentul fundașului central.

Iar insistențele antrenorului au dat roade. Araujo a semnat cu catalanii un contract valabil până în vara lui 2026, cu o clauză de reziliere de 1 miliard de euro, după cum a anunțat site-ul oficial al clubului.  

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!