Leo Messi Atletico Madrid Barcelona Spania

Unde a DISPARUT Messi? Chipul unui dezastru total. Nimeni nu l-a mai recunoscut la finalul partidei cu Atletico

In meciul cu Atletico, Messi a fost doar o umbra a starului care reusea sa devina liderul celei mai mari generatii din istoria Barcelonei. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 18 Mai 2014, 10:27
Data actualizarii: Duminica 18 Mai 2014, 10:55

Pare paradoxal, dar Messi a reusit in ciuda celui mai slab sezon al sau la Barcelona, sa termine campionatul cu 40 de goluri in 44 de partide, adica aproximativ un gol pe meci. Cu toate acestea, titlul, Cupa si Champions League au ajuns la Madrid, ultimul trofeu urmand sa se dispute la Lisabona, intre Real si Atletico.

Statistica il da disparut pe Messi in meciul cu Atletico Madrid. Partida in care trebuia sa faca diferenta l-a scos din ecuatie. Messi, desi a jucat 90 de minute si a contribuit la golul lui Alexis Sanchez, a parut deconectat, fara suturi pe poarta adversa si fara energia de altadata in teren.

Messi a pasat de 35 de ori in meciul cu Atletico, insa nu a reprezentat un pericol real la poarta lui Atletico Madrid. Finalul de meci l-a gasit pe Messi langa Tata Martino, antrenorul pe care el l-a recomandat. Messi a refuzat sa ii salute pe jucatorii lui Atletico la finalul partidei. Intregul moment a fost surprins de camerele video.CLICK AICI

Tata si-a anuntat demisia la finalul partidei, in timp ce Messi se gandeste la unicul trofeu ramas in picioare in 2014 si singurul din cariera pe care nu l-a cucerit: Cupa Mondiala.

Modifică setările cookies