Spania

Trei semnături dintr-o lovitură! Marca anunță transferurile rezolvate de Barcelona pentru sezonul următor

FC Barcelona și-a obișnuit fanii cu numeroase schimbări la nivelul lotului în perioada recentă, iar trupa lui Xavi urmează să facă mutări importante și în fereastra de mercato din vară.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 16 Martie 2022, 21:54
Data actualizarii: Miercuri 16 Martie 2022, 21:54

Marca anunță că Barcelona are deja trei transferuri ca și rezolvate pentru următorul sezon. Este vorba despre fundașul central danez Andreas Christensen (25 de ani, Chelsea), mijlocașul central ivorian Franck Kessie (25 de ani, AC Milan) și fundașul dreapta marocan Noussair Mazraoui (25 de ani, Ajax).

Marca: Christensen, Kessie și Mazraoui, ca și transferați la Barcelona

Toți trei ajung la finalul contractelor în vară, astfel că Barcelona îi va putea aduce gratis, la fel cum s-a întâmplat și în actualul sezon, când pe Camp Nou au sosit fără niciun cost de transfer fotbaliști precum Eric Garcia, Memphis Depay, Kun Aguero sau Dani Alves.

Spaniolii scriu că Andreas Christensen are deja un acord cu conducerea Barcelonei, urmând să semneze un contract pe patru sezoane și să încaseze un salariu de șase milioane de euro: "Va aduce experiență, înălțime, soliditate, un control bun al mingii și polivalență", a scris sursa citată.

Franck Kessie, transferat de AC Milan în 2017, de la Atalanta, pentru o sumă totală de 32 de milioane de euro, ar urma să aibă un salariu de 6,5 milioane de euro. Ivorianul ar fi ales un transfer la Barcelona, deși a avut "câteva oferte extraordinare" din Premier League.

Marca scrie că și negocierile cu Noussair Mazraoui sunt într-o fază foarte avansată. Negocierile ar fi început în urmă cu mai multe luni, iar acum sunt puse la punct ultimele detalii, Barcelona urmând să ofere un contract pe trei sau patru sezoane și un salariu anual de 5 milioane de euro.

"La Christensen și Kessie lipsește doar semnătura, iar în cazul lui Mazraoui este aproape finalizată mutarea. Conducerea Barcelonei a grăbit negocierile pentru că e vorba de trei jucători foarte apreciați, bine cotați, care ajung la finalul contractelor și nu vrea să întârzie", a mai scris sursa citată.

Pe lângă cei trei, Xavi l-ar dori la Barcelona și pe fundașul Cesar Azpilicueta, de la Chelsea, care își încheie angajamentul în această vară. Totuși, în contractul spaniolului există o clauză de prelungire automată, astfel că rămâne de văzut ce va decide formația de pe Stamford Bridge.

Modifică setările cookies