Trei oferte in cinci ani. Real Madrid s-a intalnit de 3 ori cu apropiatii lui Messi pentru a-l fura de pe Nou Camp: raspunsul final al argentinianului

Trei oferte in cinci ani. Real Madrid s-a intalnit de 3 ori cu apropiatii lui Messi pentru a-l fura de pe Nou Camp: raspunsul final al argentinianului

"Niciodata la Real Madrid". Si se tine de cuvant! Leo Messi a fost abordat de 3 ori in ultimii 5 ani de sefii marii rivale, insa a refuzat de fiecare data. Dezvaluirea a fost facuta de Cadena Cope.

Jurnalistii Cadena Cope au aflat ca Real Madrid l-a ofertat pe Messi de 3 ori in ultimii 5 ani. Spaniolii spun ca intrevederile au avut loc in 2011, 2013 si 2015, dar s-au soldat mereu cu acelasi deznodamant: argentinianul nici nu a vrut sa auda de o trecere pe Bernabeu.

Cadena Cope scrie ca prima oara cand Real si-a manifestat interesul pentru Messi a fost in 2011. Atunci, madrilenii se temeau ca il pot pierde pe Cristiano Ronaldo in fata celor de la Manchester City. 

Doi ani mai tarziu, Florentino Perez s-a vazut din nou pus in aceeasi situatie. De teama ca-l poate pierde pe Ronaldo, acesta a desemnat un om din conducerea clubului sa se intalneasca cu reprezentantii lui Messi. Si de aceasta data a fost insa refuzat.

Ultima incercare ar fi avut loc in urma cu doar un an, atunci cand acelasi om de legatura a fost pus sa inceapa discutiile cu Messi. 

Niciuna dintre incercari nu a ajuns insa intr-un stadiu avansat, argentinianul transmitand ca nu este disponibil pentru un transfer la Real.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Parlamentul dezbate bugetul de stat. Când va primi votul final
BRAT

Modifică setările cookies