Tranzactie LEGENDARA pentru Spania! Seicii au pregatit banii pentru a schimba istoria! Barcelona a refuzat, ei au ajuns la Madrid:

Tranzactie LEGENDARA pentru Spania! Seicii au pregatit banii pentru a schimba istoria! Barcelona a refuzat, ei au ajuns la Madrid:

►Bourceanu, scoate topoarele: TE VEZi cu Pirlo si Buffon! Trabzonspor - Juventus, joi 22:00, LIVE la Sport.ro si Voyo.ro!

Seicii care conduc compania Qatar Airways au pregatit sumele de bani pentru a da numele unui mare stadion din Spania.

Dupa ce seicii din Qatar au reusit sa-si lege numele de arena pe care joaca City in Anglia - Etihad -, acum cei de la Q.A. vor sa-si asocieze si ei numele de o mare arena.

Ei au propus Barcelonei 350 de mil. de euro pentru 30 de ani pentru a da numele arenei Camp Nou. Apoi au incercat si la Real, unde au fost de asemenea refuzati; si asta pentru ca tratativele se poarta si cu Coca Cola si Microsoft.

Atletico este urmatoarea tinta a investitorilor din Qatar: ei vor sa dea 115 mil. de euro pe 10 ani, pentru a-si asocia numele cu noul stadion al echipei din Madrid. Se negociaza chiar in aceste zile, anunta cei de la Euromericas Sport Marketing.

Pana in acest moment, niciun stadion din Spania nu denumire de sponsor din tarile arabe.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Dezastru în trenurile CFR. Oamenii călătoresc în condiții inumane, fără aer condiționat și în mizerie
BRAT
Modifică setările cookies