Testul FINAL pentru Pantilimon la City! Dupa meciul asta afla daca ramane sau nu in echipa seicilor. Cele 3 echipe care il vor

Autor: Sport.ro
Marti 25 Februarie 2014, 18:30

	Testul FINAL pentru Pantilimon la City! Dupa meciul asta afla daca ramane sau nu in echipa seicilor. Cele 3 echipe care il vor

Lui Pantilimon i se termina contractul in Premier League la finalul sezonului. Chiar daca are oferte, nu vrea sa plece de pe Etihad.

Pellegrini l-a asigurat ca ramane o optiune importanta pentru el, iar Pantilimon continua sa apere in Cupa Angliei si Cupa Ligii, desi a pierdut din nou duelul cu Hart in Liga si Premiership. Portarul roman e anuntat titular la meciul cu Sunderland din finala Cupei Ligii. Presa din Anglia scrie ca acesta va fi unul dintre cele mai importante teste in functie de care conducerea va decide daca ii ofera sau nu un nou contract la Manchester.

Daca va fi lasat sa plece, Pantilimon, 27 de ani, are variante interesante din care sa aleaga. Pana acum, Roma, Parma si Betis au incercat sa-i obtina semnatura, insa nu e exclusa nici varianta Premier League. Pantilimon a fost dorit de Hull, Sunderland si Newcastle in 2013.

EMA a aprobat folosirea vaccinului de la Moderna pentru copiii cu vârste între 12 şi 17 ani
BRAT
Modifică setările cookies