Barcelona Andrey Santos Newcastle Vasco da Gama Spania

Transferul pentru care Barcelona rivaliează cu cel mai bogat club din lume

Chiar dacă a cheltuit peste 150 de milioane de euro pentru perioada de transferuri din vară, Barcelona nu se oprește și are un plan bine pus la punct și pentru fereastra de ”mercato” din iarnă.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 20 Octombrie 2022, 13:12
Data actualizarii: Joi 20 Octombrie 2022, 13:14

Catalanii rivalizează cu Newcastle, cel mai bogat club din lume, pentru transferul unui puști brazilian. Andrey Nascimento dos Santos, pe numele său complet, joacă la Vasco da Gama și le-a atras atenția echipelor importante din Europa.

Barcelona se bate cu Newcastle pentru noua senzație a Braziliei

Catalanii cu Newcastle, cel mai bogat club din lume, pentru transferul unui puști brazilian. Andrey Nascimento dos Santos, pe numele său complet, joacă la Vasco da Gama și le-a atras atenția echipelor importante din Europa.

Andrey Santos (18 ani) are o clauză de reziliere în valoare de 40 de milioane de eruo, bani pe care Barcelona nu este dispusă să-i plătească, având în vedere situația delicată prin care trece clubul din punct de vedere financiar.

Planul catalanilor este să obțină un împrumut al sud-americanului în perioada de transferuri din ianuarie, iar acest lucru să ducă la o ”reducere de preț” din partea clubului brazilian, notează cei de la Mundo Deportivo.

Andrey Santos a debutat în sezonul precedent pentru Vasco da Gama, iar în acest sezon a devenit titular incontestabil la echipa sa. Are 30 de meciuri, în care a reușit să marcheze de șapte ori.

Site-urile de specialitate îl evaluează pe Andrey Santos la cinci milioane de euro.

Transferurile efectuate de Barcelona în vară:

Raphinha - de la Leeds United, pentru 58 de milioane de euro

Jules Kounde - de la Sevilla, pentru 50 de milioane de euro

Robert Lewandowski - de la Bayern Munchen, pentru 45 de milioane de euro

Franck Kessie - de la AC Milan, gratis

Andreas Christensen - de la Chelsea, gratis

Marcos Alonso - de la Chelsea, gratis

Hector Bellerin - de la Arsenal, gratis

Modifică setările cookies