kylian mbappe PSG Real Madrid transfer Kylian Mbappe Spania

Transferul lui Kylian Mbappe la Madrid nu mai e atât de sigur! S-a aflat suma pe care vor să o dea galacticii pe francez

Kylian Mbappe nu a fost inclus în lotul lui PSG care a făcut deplasarea la turneul de pregătire din Japonia, iar în această perioadă se antrenează în Franța. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 30 Iulie 2023, 17:01
Data actualizarii: Duminica 30 Iulie 2023, 17:17

Atacantul francez i-a înștiințat deja pe cei de la PSG că nu va semna un nou angajament cu campioana din Ligue 1, astfel că oficialii grupării de pe Parc des Princes plănuiesc să-l vândă pentru a nu-l pierde gratis la anul.

După ce a refuzat categoric negocierile cu Al Hilal, Kylian Mbappe visează să ajungă la Real Madrid, fie în această perioadă de mercato, fie la finalul sezonului viitor.

Suma pe care Real Madrid este dispusă să o plătească în această vară pentru Kylian Mbappe

PSG este hotărâtă să nu-l lase să plece fără mai puțin de 250 milioane de euro pe Santiago Bernabeu, chiar dacă vara viitoare riscă să-l piardă pe gratis pe starul francez.

Situația pare să fi ajuns într-un impas, ținânt cont că în presa internațională a apărut informația potrivit căreia galacticii nu vor să cheltuiască mai mult de 200 milioane de euro pentru aducerea lui Mbappe, sumă care include și anumite bonusuri și salariul jucătorului pe un an, astfel că la PSG ar urma să ajungă doar 100 milioane de euro.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!