kylian mbappe al-hilal PSG Real Madrid Franta

NEWS ALERT Kylian Mbappe refuză să negocieze cu Al-Hilal. S-a înțeles deja cu altă echipă!

Kylian Mbappe (24 de ani) a refuzat propunerea arabilor de la Al-Hilal.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 26 Iulie 2023, 23:45
Data actualizarii: Joi 27 Iulie 2023, 00:19

Atacantul francez a intrat în ultimul an de contract cu PSG și i-a anunțat deja pe parizieni că nu va semna un nou angajament, astfel că, cel mai probabil, campioana Franței ar urma să-l vândă în această perioadă de mercato, pentru a nu-l pierde gratis la anul.

Kylian Mbappe a refuzat să negocieze cu Al-Hilal! S-ar fi înțeles deja cu Real Madrid

Chiar dacă PSG s-ar fi înțeles deja cu reprezentanții celor de la Al-Hilal în privința sumei de transfer, 300 de milioane de euro, care ar fi reprezentat un record, Mbappe a luat o altă decizie.

  • Kylian Mbappe

Arabii s-au deplasat la Paris pentru a negocia cu atacantul francez, dar s-au lovit de refuzul acestuia. Mbappe nu intenționează să poarte discuții cu cei de la Al-Hilal, chiar dacă aceștia i-au pregătit un salariu de 200 de milioane de euro, sumă la care se pot adăuga și eventuale drepturi de imagine.

Jurnalistul Fabrizio Romano scrie că cei de la PSG sunt convinși cu privire la viitorul lui Mbappe: atacantul s-ar fi înțeles deja cu Real Madrid.

Recent, și publicația franceză L'Equipe a scris că singura variantă pe care Mbappe o ia în calcul este cea a unui transfer pe ”Santiago Bernabeu”.

Cifrele lui Kylian Mbappe

Kylian Mbappe e produs de AS Bondy, Clairefontaine și AS Monaco. La Monaco a evoluat la nivel de seniori începând cu decembrie 2015. În 2017,  PSG l-a împrumutat pentru un sezon, cumpărându-l anul următor cu 180 milioane de euro.

De când se află la PSG, starul francez a bifat 260 de apariții, a reușit să marcheze 212 goluri și să paseze decisiv în 98 de situații, în aproape 21.000 de minute petrecute în echipamentul clubului.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!