Espanyol Barcelona fc barcelona Robert Lewandowski Spania

Tenisiuni înainte de derby! Comunicat dur postat de Espanyol după ce Lewandowski, suspendat pentru eliminarea din ultima etapă, a primit permisiune de joc 

FC Barcelona și Espanyol se duelează în derby-ul etapei cu numărul 15 din LaLiga, ultimul meci al anului pentru catalani, sâmbătă de la 15:00. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Vineri 30 Decembrie 2022, 19:30
Data actualizarii: Vineri 30 Decembrie 2022, 19:32

Robert Lewandowski a fost suspendat pentru trei etape după eliminarea din etapa trecută, în urma deciziei luate de comisiile din Spania, însă catalanii au făcut apel, iar până acum nu au primit un răspuns. Astfel, Tribunal Central Contencioso din Madrid a decis să ridice sancțiunea pentru derby-ul cu Espanyol, până la primirea unei decizii. 

Anunțul i-a înfuriat pe oficialii rivalilor din oraș, care au emis un comunicat în care își exprimă, în mod dur, dezacordul față de decizia luată. 

Comunicatul dur postat de Espanyol 

„RCD Espanyol din Barcelona consideră neobișnuit că, cu 24 de ore înainte de întâlnirea cu FC Barcelona și după ce au fost refuzați de diferite organisme competente, s-a acordat o măsură asiguratoare unei sancțiuni impuse anterior jucătorului de la FC Barcelona, Robert Lewandowski. În acest sens, ca parte implicată în mod indirect, am putut avea acces la informație după ce am solicitat-o către mai multe organisme și nu pentru că ni s-a comunicat, așa cum stabilește normativa. 

Estimăm că nu există motive care să justifice decizia luată. Se vorbește despre daune ireparabile către FC Barcelona fără să fie luate în calcul daunele ireparabile făcute rivalilor și competiției fără să existe posibilitatea unui recurs. 

Clubul consideră că decizia de ultimă oră condiționează în mod definitiv etapa, care a început joi, și pregătirea echipei pentru acest meci. RCD Espanyol consideră că este un lucru grav și o nedreptate ținând cont precedentele cu alte cluburi. 

Dorim să reamintim că, de-a lungul acestui sezon, Espanyol s-a găsit în situații similare în care s-au prezentat recursuri pentru eliminările jucătorilor și în niciun caz nu s-a întâmplat ca comitetul corespondent să se întâlnească în timpul săptămânii pentru a studia acuzațiile prezentate de club. 

În ciuda nedreptății și a deciziei fără precedent în această competiție, ECHIPA noastră se va lupta mâine la 110% pentru a răsplăti încrederea publicului”, se arată în comunicat. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!