Surprize, surprize! Zinedine Zidane este pregătit să revină la Real Madrid! Anunțul făcut de presa din Spania 

Zinedine Zidane Florentino Perez Real Madrid Spania Zidane
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 09 Ianuarie 2023, 21:05
Data actualizarii: Luni 09 Ianuarie 2023, 21:05

Florentino Perez dorește să-l readucă pe Zinedine Zidane cu orice preț la Real Madrid. 

Real Madrid a pierdut primul meci din campionat disputat în 2023. Fără un spaniol în echipa de start, elevii lui Carlo Ancelotti (63 ani) au fost învinși de Villarreal, 1-2, în runda a 16-a din LaLiga și s-a îndepărtat la 3 puncte de liderul Barcelona. 

Potrivit AS, postul antrenorului italian este în pericol dacă nu va obține niciun trofeu la finalul sezonului. Mai mult, inclusiv Carlo Ancelotti ar fi conștient că dacă acest lucru nu se întâmplă, nu va continua și din vara lui 2023 pe Santiago Bernabeu. 

Zinedine Zidane este dorit de Florentino Perez la Real Madrid 

În cazul în care Real Madrid nu va triumfa în nicio competiție la finalul sezonului, Florentino Perez (75 ani) are deja o variantă. Președintele campioanei Spaniei dorește ca Zinedine Zidane (50 ani) să revină pe Santiago Bernabeu, pe orice funcție, nu neapărat tehnician. 

Conform aceleiași surse, legendarul francez ar fi încântat să o pregătească a treia oară pe Real Madrid, deoarece o consideră echipa care-i poate îndeplini toate aspirațiile: un vestiar în care se află cei mai buni fotbaliști, combinat cu o filosofie pe care o cunoaște. 

În cele două experiențe la Real Madrid, Zinedine Zidane și-a umplut vitrina de trofee. A câștigat trei UEFA Champions League, două Campionate Mondiale ale Cluburilor, două Supercupe ale Europei, două LaLiga și două Supercupe ale Spaniei. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!