Spania

Starul de la Real Madrid care ar putea fi lăsat să plece la finalul sezonului. Ce bani vor să obțină galacticii pe el 

Considerat unul dintre jucătorii de bază ai galacticilor, Casemiro ar putea pleca de pe Santiago Bernabeu la finalul acestui sezon.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 03 Mai 2022, 18:46
Data actualizarii: Marti 03 Mai 2022, 19:10

Brazilianul de 30 de ani este de neclintit din linia de mijloc a campioanei din La Liga, însă presa internațională anunță că galacticii ar fi dispuși să accepte un transfer al jucătorului dacă primesc o ofertă pe măsură.

Alături de Toni Kroos și Luka Modric, Casemiro este unul dintre numele importante de la mijlocul lui Real Madrid. UOL Esporte a anunțat că fostul jucător al celor de la Sao Paulo, care are contract cu Real Madrid până în 2025, ar putea fi lăsat să plece, ținând cont de faptul că se dorește o reîntinerire a echipei.

Pe lângă Eduardo Camavinga, galacticii îi mai au în radar pe Aurelien Tchouameni, dar și pe Bruno Guimaraes, de la Newcastle. 

Strategia de a-l vinde pe Casemiro are legătură și cu faptul că ar putea obține o sumă importantă de bani pe el, aproximativ 50 de milioane de euro, în timp ce pe Luka Modric și Toni Kroos nu ar putea obține atâția bani. 

Modifică setările cookies