Spania

Spania sufera! Niciuna dintre cele 6 echipe spaniole nu a castigat in Europa!

Cu exceptia Barcelonei care s-a deplasat la Lyon, toate celelalte 5 echipe spaniole au jucat acasa in Europa insa au dezamagit crunt!
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 27 Februarie 2009, 12:40
Data actualizarii: Vineri 27 Februarie 2009, 13:28

Barcelona, Real Madrid, Atletico Madrid, Villareal, Valencia si Deportivo au dezamagit rau de tot in Europa in aceasta saptamana.

Campioana Real a fost invinsa chiar pe Bernabeu 1-0 de Liverpool, iar presa spaniola anunta ca este nevoie de o minune ca sa dea lovitura pe Anfield si sa elimine peste doua saptamani echipa lui Benitez.

In Cupa UEFA, Valencia si Deportivo au fost eliminate de Dinamo Kiev si Aalborg, si au lasat Spania fara nicio reprezentanta in cea de-a doua mare competie intercluburi din Europa.

Barcelona a salvat in Franta un egal prin Henry in meciul cu Lyon, scor 1-1, in timp ce Villarreal acasa nu a reusit decat un egal 1-1 cu Panathinaikos. Atletico s-a impiedicat si ea acasa de Porto cu care a terminat 2-2. Presa din Spania vorbeste deja de o criza prin care trec echipele iberice si spera ca eliminarile din UEFA sa fie razbunate de celelalte 4 cluburi in Champions League peste 2 saptamani.

ULTIMELE STIRI

Modifică setările cookies