Spania

Sigur e el?! Karim Benzema, două penalty-uri ratate în șapte minute în duelul cu Osasuna! Super-intervenții ale portarului 

Osasuna și Real Madrid s-au întâlnit în etapa cu numărul 33 din La Liga, 1-3. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 21 Aprilie 2022, 00:03
Data actualizarii: Joi 21 Aprilie 2022, 00:28

Scorul a fost deschis de Alaba, în minutul 12, însă bucuria madrilenilor a durat doar un minut, Budimir restabilind egalitatea în minutul 13. Chiar înainte de pauză, Asensio și-a dus echipa în avantaj.

Karim Benzema, două penalty-uri ratate în șapte minute

În cea de-a doua repriză, Karim Benzema a avut șansa de a mări avantajul Realului pe tabelă. În minutul 51, Chimny Avila a făcut henț în careu, iar arbitrul a indicat punctul cu var, însă Sergio Herrera a apărat incredibil în fața atacantului francez. 

În minutul 58, Nacho Vidal faultează în careu, iar arbitrul semnalează o nouă lovitură de pedeapsă pentru madrileni, pe care o execută tot Karim Benzema. Cu toate astea, goalkeeper-ul gazdelor, cel mai bun jucător de pe teren, reușește să se opună încă o dată în fața francezului. 

În al șaselea minut de prelungiri, Lucas Vazquez a reușit să marcheze din pasa lui Vinicius Jr, închizând astfel și tabela de marcaj. În urma rezultatului, Real Madrid a ajuns la 78 de puncte obținute în 33 de meciuri jucate, având un avans de 18 lungimi de Barcelona și Sevilla. 

Modifică setările cookies