Sergio Busquets Barcelona Spania Sergio Busquets

Sergio Busquets vrea să plece de la Barcelona și știe deja în ce campionat vrea să joace

Sergio Busquets (34 de ani), cel mai vechi jucător din lotul Barcelonei, plănuiește să plece de pe Camp Nou la finalul acestui sezon.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 12 August 2022, 21:08
Data actualizarii: Vineri 12 August 2022, 21:08

Mijlocașul a intrat în ultimul an de contract cu echipa pentru care a jucat pe tot parcursul carierei și nu și-ar dori o nouă înțelegere. Planul lui Busquets este să semneze cu o echipă din Major League Soccer (MLS), notează jurnalistul Matteo Moretto, pe pagina sa de Twitter.

Busquets vrea să plece de la Barcelona!

În schimb, Barcelona ar vrea ca Busquets să semneze un nou contract, valabil pentru încă doi ani, pentru a-i putea amâna plățile din acești ani, mai scrie sursa citată.

Busquets joacă pentru prima echipă a Barcelonei din 2008, an în care a fost promovat de la echipa secundă a clubului catalan. Actualul căpitan al catalanilor a fost evaluat în 2018 la 80 de milioane de euro, iar în prezent site-urile de specialitate îi oferă o cotă de piață de nouă milioane de euro.

De opt ori campion în Spania și de trei ori câștigător al Ligii Campionilor, Busquets a strâns 682 de meciuri în tricoul celor de la Barcelona, pentru care a reușit să marcheze de 18 ori și să ofere 41 de pase decisive.

De asemenea, Busquets se mai poate lăuda și cu 137 de selecții la naționala Spaniei, cu care a câștigat Cupa Mondială și Campionatul European.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!