"Se va intoarce la Barcelona!" Antenorul care a castigat TOT cu catalanii ar putea reveni la echipa! Anuntul facut de un fost oficial al clubului

"Se va intoarce la Barcelona!" Antenorul care a castigat TOT cu catalanii ar putea reveni la echipa! Anuntul facut de un fost oficial al clubului

Un fost jucator si oficial al clubului a vorbit despre viitorul echipei si a anuntat ca un fost antrenor ar putea reveni pe banca tehnica. 

Robert Fernandez, fost jucator al nationalei Spaniei si al Barcelonei a vorbit despre viitorul echipei intr-un interviu pentru Las Provincias. Fostul oficial al catalanilor a marturisit ca este sigur ca Luis Enrique se va intoarce ca antrenor al gruparii blaugrana. 

"Este un antrenor mare si sunt convins ca se va intoarce la Barcelona pentru ca stie clubul si forma de a intelege fotbalul: nu trebuie doar sa castigi, ci sa castigi jucand bine. Barcelona nu trebuie sa isi negocieze niciodata stilul, asta a facut-o un club mare: un 4-3-3, cu bucurie si asumandu-si riscuri in aparare pentru a ajunge cu cat mai multi oameni in fata", a declarat Fernandez. 

 

"Messi conduce ce trebuie sa conduca!" 

 

Robert Fernandez a raspuns si zvonurilor conform carora Leo Messi ar fi cel care controleaza totul la club. 

"Conduce cat trebuie sa conduca. Este un baiat extrem de inteligent, mult mai inteligent decat isi poate imagina cineva. Este important ca lucrurile sa fie pe placul lui, fiindca daca totul este bine, totul merge bine. Insa asta nu inseamna sa conduci, responsabilitatea este a directorului sportiv. El este responsabil de tot. Si ca antrenorul sa se simta in siguranta", a adaugat fostul jucator. 

VIDEO - Cele mai tari momente cu Luis Enrique pe banca Barcelonei: 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Anunț oficial de la ministrul Sănătății. Când vom reveni la viața de dinaintea pandemiei
BRAT