fc barcelona Gavi Spania

Se cristalizează o echipă de vis pentru Barcelona. Catalanii au convins un alt nume important să semneze prelungirea contractului

Gavi (17 ani) va intra în vară în ultimul an de contract cu Barcelona.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 16 Mai 2022, 17:09
Data actualizarii: Luni 16 Mai 2022, 17:17

Conducerea catalnilor vrea să-i ofere o nouă înțelegere mijlocașului care este cotat la 60 de milioane de euro de site-urile de specialitate.

După ce a ajuns la o înțelegere cu Araujo, FC Barcelona a pornit ofensiva pentru a păstra pe Camp Nou un alt puști-minune al catalanilor. 

Gavi este monitorizat de cluburi importante din Europa, însă presa din Spania anunță că acesta ar urma să rămână în cotninuare la formația catalană.

Potrivit Cadena Cope, directorul sportiv de la FC Barcelona și agentul jucătorului s-ar fi întâlnit zilele trecute, întâlnire în urma căreia ar fi stabilit detaliile noului contract pentru Gavi.

Mijlocașul iberic ar urma să semneze o înțelegere până în 2027, cu o caluză de reziliere de un miliard de euro și un salariu pe măsură.

De ce joacă Gavi cu șireturile desfăcute

Fanii și jurnaliștii au observat că Gavi are obiceiul de a juca cu șireturile desfăcute, iar după partida cu Mallorca, pe care catalanii au câștigat-o cu 2-1, Xavi a fost întrebat despre acest subiect la conferința de presă.

"A spus că se simte confortabil așa, îi este bine așa, nu trebuie să ne îngrijorăm. Poate că dacă ar fi legate nu ar mai juca atât de bine! Este incredibil cât de matur este pentru un jucător de 17 ani. Mai are multe lucruri de îmbunătățit, dar este un spirit ambițios și foarte competitiv.

Sper că își va reînoi contractul. Să vedem dacă se va întâmpla cât de curând. După Araujo, sper ca el să fie următorul. Am spus deja că este fundamental pentru echipă", a declarat Xavi.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies