Singurul lucru care mai stă în calea transferului lui Lewandowski la Barcelona

Robert Lewandowski Barcelona Bayern Munchen Spania Robert Lewandowski
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 14 Mai 2022, 17:56
Data actualizarii: Sambata 14 Mai 2022, 18:04

Robert Lewandowski (33 de ani) este din ce în ce mai aproape de un transfer la Barcelona. Polonezul își dorește o nouă experiență, după ce a câștigat tot ce se putea cu Bayern Munchen.

Conducerea bavareză a recunoscut că Lewandowski își dorește să plece de la echipă, iar Barcelona pare favorită pentru transfer. Potrivit jurnalistului Nicolo Schira, polonezul a luat deja decizia de a pleca de la echipă, iar impresarul său, Pini Zahavi, a ajuns deja la un acord de principiu cu formația de pe Camp Nou.

Singurul lucru care mai stă în calea transferului lui Lewandowski la Barcelona

Lewandowski ar urma să semneze, potrivit sursei citate, un contract valabil până în 2025 cu Barcelona. 

Acum, doar un singur lucru mai stă în calea transferului: cele două părți trebuie să ajungă la un acord, pentru că Lewandowski mai are contract cu Bayern, iar bavarezii nu vor să-și piardă golgheterul gratis.

”Am discutat cu Lewandowski. În timpul conversației, m-a informat că nu a vrut să accepte oferta noastră de prelungire a contractului și că i-ar plăcea să plece.

Mi-a spus că își dorește să încerce ceva nou, dar poziția noastră nu s-a schimbat, Lewa are contract până la data de 30 iunie 2023. Acesta este un lucru cert”, a spus Salihamidzic, directorul sportiv al lui Bayern, conform Mundo Deportivo.

Principalul obiectiv al catalanilor este Robert Lewandowski, iar Barcelona nu s-ar fi putut 'apropia' de masa negocierilor din postura unei echipe care va juca în Europa League în sezonul următor. 

Astfel, prezența în Champions League poate fi un argument în convingerea atacantului. Oficialii Barcelonei, în frunte cu Mateu Alemany și Jordi Cruyff, lucrează intens la strategia de transferuri, având în plan să facă nu mai puțin de șapte transferuri, informează cotidianul SPORT. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!