Schuster vrea revolutie: Benzema, Huntelaar, Poulsen, Queresma, Mario Gomez si Dani Alves la Real!

TRANSFERA INCA O ECHIPA!
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 28 Martie 2008, 11:23
Data actualizarii: Vineri 28 Martie 2008, 11:23

Benzema, Huntelaar, Poulsen, Queresma, Mario Gomez, Dani Alves este nou proiect  care ar trebui sa aduca Champions League in Madrid sezonul urmator, anunta Marca.

Dupa ce a ratat din nou Europa si dupa perioada neagra din campionat care a dus Real Madridul la 4 puncte de Barcelona, Schuster nu se gandeste la plecare, desi o mare parte al fanilor vor antrenor nou la echipa din vara.

"Nu sunt dificil pentru nimeni. Jucatorii pot sa vorbeasca intotdeauna cu mine. Pentru ceilalti din afara sunt un pic mai inchis. Insa restul sunt inventii care apar cand lucrurile merg rau. Chiar daca am pierdut un meci sau doua la rand nu inseamna ca am rarat totul. Nici un jucator de la echipa nu are vreo indoiala despre mine", a spus Schuster la Radio Marca.

Germanul are clar Real Madridul pentru sezonul 2008-2009 si anunta revolutie la echipa: preferatul sau este francezul Benzema de la Lyon, dar acesta este si cel mai greu de adus. Olandezul de la Ajax, Huntelaar este varianta de rezerva in cazul in care Benzama nu se concretizeaza. Queresma este banda dreapta care lipseste azi Madridului. Dani Alves si Poulsen sunt perlele de la Sevillia care ar putea schimba jocul Realului iar Mario Gomez colegul lu Marica de la Stuttgart ar intineri atacul Madridului, e de parere Schuster. 

Modifică setările cookies