Scandal URIAS de coruptie in Spania! Un star de 35 de milioane de la United, implicat! Dezvaluirile facute azi de Marca

Scandal URIAS de coruptie in Spania! Un star de 35 de milioane de la United, implicat! Dezvaluirile facute azi de Marca

Ander Herrera de la Manchester United e anchetat intr-un scandal urias de coruptie in Spania! 

Mijlocasul cumparat de United in aceasta vara cu 35 de milioane de euro e anchetat intr-un scandal de coruptie in care este judecat presedintele lui Real Zaragoza, Agepito Iglesias.

Un meci din ultima etapa a sezonului 2010/2011 este anchetat de procurori, care au aflat ca fratele lui Agepito Iglesias a trimis cate 120.000 de euro in conturile jucatorilor de la Zaragoza pentru a-i da mai departe catre 12 jucatori de la Levante pentru a tranti partida. Era ultima etapa, iar Zaragoza trebuia sa castige ca sa se salveze de la retrogradare.

Jucatorii Zaragozei au refuzat banii si i-au returnat cateva ore mai tarziu. Ei au castigat meciul cu 2-1 si s-au salvat. Capitanul lui Atletico Madrid, Gabi, care a marcat doua goluri atunci, a recunoscut toata operatiunea in fata anchetatorilor. "Am facut ce mi-a cerut clubul meu", a spus el.

Acum si Ander Herrera, ajuns intre timp la Manchester United pentru 35 de milioane de euro, apare ca implicat in acest caz. In contul sau au 120.000 de euro, insa suma a fost returnata cateva ore mai tarziiu. Jucatorul nu a declarat insa aceasta tranzactie catre departamentul anticoruptie din Spania si risca sa fie tras la raspundere. Jucatorul poate fi adus cu forta din Anglia la interogatoriu.

Dezvaluirile au fost publicate azi in Marca. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Medicii avertizează că al treilea val al pandemiei de coronavirus a ajuns şi în România
BRAT

Modifică setările cookies