S-au inteles cu noul Neymar! Jucatorul care ajunge in iunie 2019 la Real Madrid: I-au facut contract de 45 de milioane de euro

S-au inteles cu noul Neymar! Jucatorul care ajunge in iunie 2019 la Real Madrid: I-au facut contract de 45 de milioane de euro

Real Madrid a stabilit deja un transfer al verii viitoare. 

Rodrygo se va alatura celor de la Real Madrid de la finalul lunii iunie, anul viitor. Acesta va fi primul sezon al sau in Europa, scrie AS. 

Jucatorul va ajunge la varsta majoratului pe 9 ianuarie, insa Santos si Real Madrid s-au inteles ca Rodrygo sa mai ramana in Brazilia pentru a disputa meciurile cu Cupa Sudamericana U20 din Chile. 

Real Madrid isi pune mari sperante in Rodrygo, pentur ca acesta ar putea triumfa la echipa de pe Bernabeu alaturi de Vinicius. Exista multe variante pentru a-l introduce pe brazilian in prima echipa a Realului. 

Oficialii din Madrid i-au pregatit lui Rodrygo un contract pana in 2025, in valoare de 45 de milioane de euro. 

In Brazilia, este comparat cu Neymar. Ambii au fost capitani ai juniorilor lui Santos, au semnat un contract cu Nike pana la 14 ani si au marcat primele goluri in campionatul brazilian cand inca erau minori. 

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Inspectorul PRO. Sulina, colțul de rai uitat în cel mai estic punct al UE. Nu există nici măcar dotări minime
BRAT
Modifică setările cookies