Ronaldo tine cu Real dar s-a indragostit de Barca: "E cea mai buna echipa pe care am vazut-o vreodata!" Cine e brazilianul care "poate fi mai bun ca Messi":

Autor: Sport.ro
Miercuri 11 Ianuarie 2012, 11:31

	Ronaldo tine cu Real dar s-a indragostit de Barca: "E cea mai buna echipa pe care am vazut-o vreodata!" Cine e brazilianul care "poate fi mai bun ca Messi":

"Il Fenomeno" i-a dat Balonul de Aur lui Messi si l-a laudat pe atacantul argentinian.

Fostul atacant de la Barcelona(1996-1997) si Real Madrid(2002-2006), Ronaldo, a fost la gala la care i-a dat lui Messi trofeul pe care si el il castigase in 2 randuri, in 1997 si 2002, Balonul de Aur.

Ronaldo a avut cuvinte frumoase de spus despre actuala echipa a Barcelonei: "Chiar daca sunt al Madridului, Barca e cea mai buna echipa din istorie sau, cel putin, cea pe care am vazut in cei 35 de ani ai mei" spune brazilianul care crede ca a vazut o singura echipa care sa se apropie de acest nivel: "Brazilia care a castigat CM in 2002 dadea acelasi sentiment de forta cand vroia sa obtina victoria" spune Ronaldo.

Intrebat daca Messi e cel mai bun jucator din istorie, Ronaldo e precaut: "Depinde de ce criterii se iau in considerare. Deocamdata castiga trofee in fiecare an insa ii lipseste unul la nivel de nationala" mai spune Ronaldo care considera ca Neymar "poate fi mai bun decat Messi. E clar daca trebuie sa vina in Europa. Barca sau Madrid? Cred ca oricare i se potriveste"

Pandemia pierde din ritm în țara noastră. Iohannis: S-ar putea să avem un Crăciun fără restricţii suplimentare
BRAT

Modifică setările cookies