Ronaldo si Ramos, anchetati dupa El Clasico. Declaratiile care le pot aduce sanctiuni celor doi galactici

Ronaldo si Ramos, anchetati dupa El Clasico. Declaratiile care le pot aduce sanctiuni celor doi galactici

►PRO TV prezinta: Petrolul - Astra, miercuri 20:30 si Steaua - Dinamo, joi 20:30! Fotbal pentru toata lumea!

Comisia de Disciplina a federatiei spaniole a considerat ca declaratiile date de Sergio Ramos si Cristiano Ronaldo la sfarsitul meciului dintre Real Madrid si FC Barcelona, scor 3-4, nu au fost adecvate, ambii jucatori punand la indoiala corectitudinea arbitrului Undiano Mallenco.

"Au fost multe greseli, a fost un meci greu. Sunt oameni care nu au vrut sa ne lase sa castigam, sunt in Spania de multi ani si am vazut ca deranjeaza cand castiga Real Madrid, genereaza invidie iar tratamentul pentru noi si Barca nu este acelasi. Suntem tristi pentru ca am fi meritat mai mult dar lupta continua. Mai avem 9 meciuri, suntem la egalitate cu Atletico si avem un punct peste Barca" a spus Ronaldo imediat dupa meci. De partea cealalta, Ramos a declarat: "S-a dorit echilibrarea in clasament prin victoria lor. Ceea ce s-a intamplat a vazut toata lumea. Au fost multe lucruri impotriva carora nu te poti lupta si au fost premeditate. Sper ca Undiano sa nu ne mai arbitreze in campionat, mereu se intampla ceva".

In trecut, Pep Guardiola a fost amendat cu 15.000 de euro dupa ce a spus despre arbitrul Clos Gomez ca este mincinos. La apel, amenda a fost redusa la 1.500 de euro. Mourinho sau Pique au fost si ei anchetati in trecut pentru declaratii similare.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ultima zi în care masca de protecție este obligatorie în exterior. Cum a arătat vineri centrul vechi din Capitală
BRAT
Modifică setările cookies