Real, favorita la titlu si dupa infrangerea din El Clasico! Contra si Marica decid lupta pentru titlu! Cum arata programul

Autor: Sport.ro
Luni 24 Martie 2014, 17:30

	Real, favorita la titlu si dupa infrangerea din El Clasico! Contra si Marica decid lupta pentru titlu! Cum arata programul

►PRO TV prezinta: Petrolul - Astra, miercuri 20:30 si Steaua - Dinamo, joi 20:30! Fotbal pentru toata lumea!

In ultimii 10 ani nu s-a mai intamplat ca lupta la titlu in Spania sa fie atat de disputata. Cu 9 etape inainte de final, cei 3 granzi ai Spaniei sunt despartiti de un singur punct! Atletico este in acest moment lider insa are si cel mai dificil program pana la finalul sezonului.

Toate cele 3 echipe sunt implicate si in Liga Campionilor, Barca si Atletico urmand sa dispute 3 meciuri directe pana la finalul acestui sezon. Ultimul poate sa decida chiar titlul - pe 18 mai, cele 2 echipe joaca pe Nou Camp in ultima etapa a acestui sezon. Daca cele 3 merg in continuare cap la cap pana la final, de un egal poate profita Real Madrid, cea care joaca acasa cu Espanyol in ultima etapa. Nu ar fi prima oara cand se intampla asa ceva - in sezonul 1970/1971, Valencia a profitat de duelul direct intre Barca si Atletico si a castigat titlul.

Getafe va avea si ea un cuvant de spus in lupta pentru titlu - echipa lui Cosmin Contra si Ciprian Marica va juca in etapa a 33-a in deplasare cu Atletico si in etapa a 36-a pe propriul teren cu Barca.

In ciuda victoriei cu 4-3 din El Clascio, Barca asteapta un pas gresit al Realului - cele mai dificile partide pentru echipa lui Ancelotti pana la final sunt cu Sevilla si Real Sociedad in deplasare si cu Valencia pe propriul teren.

Cine credeti ca va castiga titlul?


FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Școala românească a fost prinsă complet pe nepregătite de pandemie. Învățământul online, un experiment eșuat
BRAT
Modifică setările cookies