Real Madrid s-a decis și îl transferă! Spaniolii au dezvăluit planul campioanei Europei

Real Madrid Joselu Spania
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 09 Iunie 2024, 08:51
Data actualizarii: Duminica 09 Iunie 2024, 08:51

Real Madrid va mai bifa un transfer în această vară, după Endrick și Kylian Mbappe.

Împrumutul lui Joselu (34 de ani) la Real Madrid va expira în această vară, dar campioana Europei a decis să-l transfere definitiv pe atacantul care a contribuit decisiv la performanțele echipei lui Carlo Ancelotti o din acest sezon.

Pentru transferul definitiv al atacantului, Real Madrid va plăti către Espanyol nu mai puțin de 1,5 milioane de euro, și este de așteptat ca ”veteranul” să nu mai primească atât de multe șanse din sezonul următor, când în echipa va fi și Kylian Mbappe.

Planul lui Real Madrid cu Joselu

Publicația spaniolă Fichajet.net scrie despre planul pus la cale de Real Madrid în cazul lui Joselu. Transferul nu ar fi pus în seama performanțelor pe care atacantul spaniol le-a avut în sezonul precedent, ci ar reprezenta, mai degrabă, o strategie. 

Mai pe scurt, campioana Europei ar vrea să se asigure că Joselu nu va ajunge la una dintre echipele care se luptă pentru locurile fruntașe din La Liga.

Oricum, pentru Joselu, transferul definitiv la Real Madrid ar putea reprezenta o oportunitate pe final de carieră, chiar dacă nu va beneficia de un număr atât de mare de minute.

În 49 de meciuri, atacantul spaniol a reușit să marcheze de 17 ori pentru Real Madrid, cifră la care se adaugă și alte trei pase decisive.

Crescut la Real Madrid, Joselu a mai evoluat în cariera sa pentru Hoffenheim, Eintracht Frankfurt, Hannover, Stoke City, Deportivo La Coruna, Newcastle, Deportivo Alaves și Espanyol.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!