După Kylian Mbappe, Real Madrid pregătește o mutare spectaculoasă! E gata să plătească 150 de milioane de euro

Real Madrid Bayer Leverkusen florian wirtz Spania
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 08 Iunie 2024, 16:48
Data actualizarii: Sambata 08 Iunie 2024, 16:47

Kylian Mbappe a fost transferat de Real Madrid, însă galacticii nu vor să se oprească aici în ceea ce privesc mutările spectaculoase. 

Campioana din Champions League este interesată de Florian Wirtz, pe care ar dori să-l transfere în vara lui 2025.

Publicația Bild anunță că jucătorul lui Bayer Leverkusen este noua țintă a galacticilor, pentru sezonul viitor. Pentru a-și asigura semnătura fotbalistului de 21 de ani, Real Madrid ar trebui să plătească 150 de milioane de euro. 

În stagiunea recent încheiată, Florian Wirtz a marcat 18 goluri și a dat 20 de assituri în 49 de meciuri jucate, în toate competițiile.  

Florian Wirtz, crucial pentru sezonul de vis

Performanțele lui Florian Wirtz au fost cruciale pentru succesul lui Bayer Leverkusen, echipă care a reușit să câștige primul său titlu de campion în Bundesliga. Internaționalul neamț se așteaptă să joace un rol important și în echipa națională a Germaniei la EURO 2024, unde speră să continue forma excelentă.

"În fotbal există jucători buni și jucători care sunt arată bine pe teren. Jucătorul care doar arată bine se pricepe, dar nu e neapărat eficient.

De ce e Messi atât de bun? Fiindcă știe când și cum să dea pase simple. Nu trebuie să fii mereu spectaculos, dar trebuie să iei decizia cea mai bună și inteligentă. De asta Florian Wirtz e atât de bun! El poate face asta", a spus Xabi Alonso, tehnicianul lui Bayer Leverkusen, la o conferință de presă.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!