Real Madrid - Barcelona Isco Isco Santiago Solari Real Madrid santiago solari Spania

Real Madrid - Barcelona | Cuvintele SURPRINZATOARE ale lui Solari la adresa lui Isco inainte de El Clasico! Antrenorul a facut anuntul

Real Madrid - Barcelona se joaca pentru a doua oara in aceasta saptamana, sambata, de la 21:45, pe Santiago Bernabeu!

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 01 Martie 2019, 16:26
Data actualizarii: Vineri 01 Martie 2019, 16:40

Santiago Solari a vorbit despre meciul de sambata seara, a doua confruntare din aceasta saptamana dintre Real Madrid si Barcelona. Primul meci a fost castigat categoric de catalani cu 3-0, in Copa del Rey. 

Antrenorul echipei din Madrid a vorbit despre problemele pe care le are in alcatuirea lotului, de care s-a lovit si in partida din Cupa, si a folosit cuvinte suprinzatoare cand a vorbit despre Isco. 

Acesta din urma a iesit din gratiile lui Solari, iar in ultimele saptamani a fost accidentat si nu a mai putut fi nici macar rezerva. Acum, jucatorul s-a recuperat, iar Santiago Solari a parut incantat de acest lucru. 

"A fost accidentat timp de 18 zile, s-a antrenat alaturi de echipa in ultimele 4-5 zile, iar acum este disponibil, ceea ce este un lucru important. Suntem aproape toti acum, iar acest lucru inseamna ca acum stam mai bine pe toate sectoarele", a explicat antrenorul Madridului in conferinta de presa. 

"Trebuie sa ne gandim la urmatorul meci. Dincolo ca este El Clasico, trebuie sa obtinem puncte si, chiar daca nu ar fi fost vorba de o astfel de intalnire, tot ar fi trebuit sa ne concentram la maximum", a continuat Solari. 

Modifică setările cookies