Isco Isco Chendo Isco Real Madrid Real Madrid Real Madrid - Alaves Spania

Imagini INCREDIBILE surprinse dupa Real - Alaves! Isco NU MAI POATE: gestul nervos facut de jucator in drum spre vestiar

Isco nu mai are loc la Real Madrid.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 04 Februarie 2019, 16:35
Data actualizarii: Luni 04 Februarie 2019, 16:48

Saptamanile trec, iar situatia lui Isco la Real Madrid nu se imbunatateste deloc. Este tot timpul rezerva si joaca doar cateva minute, fiind introdus atunci cand meciul este ca si rezolvat. Ramane de vazut ce rol ii va da Santiago Solari jucatorului, acum ca se apropie faze decisive ale sezonului, incepand cu semifinala Cupei impotriva Barcelonei si sferturile UEFA Champions League cu Ajax. 

Daca relatia tensionata dintre Solari si Isco a fost surprinsa de nenumarate ori de camerele de filmare, acum, Golazo de Gol a publicat niste imagini de la meciul de duminica dintre Real si Alaves, in care Isco refuza salutul lui Chendo, delegatul din teren al echipei din Madrid. 

  • Imagini INCREDIBILE surprinse dupa Real - Alaves! Isco NU MAI POATE: gestul nervos facut de jucator in drum spre vestiar

Chendo vrea sa-l bata pe umar pe Isco, insa fotbalistul se fereste. Este inca un semna ca jucatorul e tot mai deranjat de faptul ca nu i se acorda niciun fel de incredere. 

Isco a fost introdus pe teren duminica seara abia in minutul 86, in locul lui Vinicius. 

Modifică setările cookies