Spania

Real Madrid a INVINS! Pustiul MAGIC pe care l-a vrut toata Europa a ales Madridul. Cu cine semneaza Real

A facut turul Europei, a trecut pe la unele dintre cele mai mari echipe din Germania, Anglia si Spania, apoi a luat decizia.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 07 Ianuarie 2015, 12:05
Data actualizarii: Miercuri 07 Ianuarie 2015, 12:07

Martin Odegaard, cunoscut fanilor Stelei de la meciul cu STromsgodset din preliminariile Ligii, va ajunge in cele din urma la Real Madrid. Pustiul de 16 ani a avut din start Realul ca prima optiune, dar nu s-a hotarat sa aleaga Madridul decat dupa ce a vazut cum stau lucrurile la Bayern, Barcelona, Man United, City si Liverpool.

Odegaard se afla la Madrid inca de marti si va semna un contract pe termen lung cu Real in urmatoarele zile. Odegaard va face parte din start din prima echipa a clubului, dar nu se stie daca va pleca inca de acum din Norvegia sau va fi lasat sa mai ramana acasa pana in vara.  Real a inceput deja sa imprime tricouri personalizate cu numele jucatorului.

Odegaard i-a cunoscut pe Ronaldo, Bale si pe restul vedetelor de pe Santiago Bernabeu anul trecut, in prima vizita pe care a facut-o la Madrid. A fost impresionat de atmsofera din vestiar si le-a transmis reprezentantilor sai ca vrea sa joace la Real.
 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies