"Real cumpara vedete, Barca le CREEAZA!" Asa arata Barcelona VIITORULUI! Pustii geniali transferati de campioana Spaniei!

Autor: Sport.ro
Sambata 07 Septembrie 2013, 19:31
"Real cumpara vedete, Barca le CREEAZA!" Asa arata Barcelona VIITORULUI! Pustii geniali transferati de campioana Spaniei!

► Romania 3-0 Ungaria e victoria TA! Hai sa-i batem si pe turci! Intra AICI si lasa-le mesajul tau jucatorilor!

In timp ce Real Madrid sparge sute de milioane de euro pe transferuri, Barca isi asigura viitorul cu pusti talentati din Spania, anunta Mundo Deportivo, care a aflat ultimele cinci lovituri date de catalani.

David Villa a plecat la Atletico pe doar 5 milioane de euro, insa in afacere au intrat si doi pusti considerati de mare viitor in Spania. Mijlocas dreapta si mijlocas stanga, Manquillo si Saúl Ñíguez au fost legitimati zilele trecute de Barcelona si se vor pregati cu echipa a doua a clubului.


Barca a mai amanetat trei pusti de la Santos odata cu transferul lui Neymar pentru care au platit 7.9 milioane de euro. Víctor Andrade, 'Gabigol' si Giva raman in Brazilia, dar sunt sub contract cu campioana Spaniei.

Barca produce jucatori pe banda rulanta, dar nu toti au loc in prima echipa. Astfel, Gerard Deulofeu si Rafinha Alcantara au fost vanduti pentru ca nu au reusit sa faca trecerea spre prima echipa.


Tata Martino l-a promovat in schimb de la echipa a doua pe Bagnack Dongou, tanarul atacant care a apucat prezentarea lotului pentru noul sezon.

Si mai sunt si alti pusti gata sa faca pasul cel mare, anunta Mundo Deportivo. Samper, Babunski, Espinosa, Grimaldo, dar mai ales Sandro si Sanabria.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

E.U. YES LA VOT. Legea europeană care va elimina dublul standard: ”Un brand, acelaşi produs”
BRAT