Reacția genială a lui Carlo Ancelotti când a fost întrebat despre transferul lui Mbappe: "Nimeni nu îmi pune întrebări"

kylian mbappe Carlo Ancelotti Kylian Mbappe Real Madrid transfer Kylian Mbappe Spania
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 19 Mai 2022, 16:08
Data actualizarii: Joi 19 Mai 2022, 16:20

Kylian Mbappe (23 ani) este aproape de o plecare de la Paris Saint-Germain, destinația cel mai des vehiculată fiind Real Madrid. 

Atacantul rămâne liber de contract în vară, iar până în prezent nu a semnat prelungirea contractului, presa internațională dându-l ca și plecat de pe Parc des Princes. Real Madrid este văzută ca fiind destinația sa clară, asta după ce anul trecut și-a exprimat dorința de a pleca, iar madrilenii au făcut o ofertă pentru a-l cumpăra, suma propusă atingând aproape 200 de milioane de euro. 

Potrivit cotidianului Marca, Kylian Mbappe ar urma să primească un salariu de 30 de milioane de euro pe an de-a lungul unui contract pe cinci sezoane. În plus, acesta va primi și un bonus la semnătură în valoare de 120 de milioane de euro, conform Marca.

Carlo Ancelotti, răspuns ironic pe subiectul transferulului lui Mbappe

Real Madrid întâlnește Betis Sevilla în campionat, cu doar zece zile înaintea finalei Ligii Campionilor, împotriva celor de la Liverpool.

În cadrul conferinței de presă pe care a susținut-o înaintea meciului, Carlo Ancelotti a fost întrebat și despre posibilul transfer al lui Kylian Mbappe pe Santiago Bernabeu, iar răspunsul tehnicianului italian a fost unul pe măsură.

"Nimeni nu îmi pune întrebări pe acest subiect, deoarece nu merg pe stradă. Petrec majoritatea timpului la Valdebebas, în mașină sau acasă. Câteodată îmi place să merg la restaurant în Madrid, dar nimeni nu îmi pune întrebări pe acest subiect", s-a amuzat antrenorul.

Kylian Mbappe, declarații despre viitorul său

"Nu pot spune nimic despre viitorul meu însă veți afla în curând, e totul decis. Nu este cel mai bun moment pentru a spune în această seară. În urmă cu trei ani am greșit când am vorbit despre acest subiect la această gală. Vreau să particip la ceremonie, nu sunt în căutarea gloriei. 

Voi anunța oficial ce decizie am luat înainte să mă alătur naționalei în iunie. Decizia mea este luată, vreau să le mulțumesc tuturor. Nu este locul potrivit pentru a-mi anunța viitorul. Vreau să continui cu ideea mea de a mulțumi tuturor", a declarat Kylian Mbappe.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!