Reacția antrenorului de la Girona, după 0-4 cu Real Madrid

Real Madrid - Girona Girona Real Madrid Spania
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 11 Februarie 2024, 14:23
Data actualizarii: Duminica 11 Februarie 2024, 14:23

Girona, surpriza din acest sezon în La Liga, a pierdut, sâmbătă, cu Real Madrid (4-0), iar antrenorul Michel a ţinut să sublinieze ce drum lung mai au de parcurs catalanii până să poată concura cu marile echipe din Spania.

"Trebuie să recunoşti când adversarii tăi sunt mai puternici (...) Am văzut un mare Madrid în această seară. Dacă vor continua aşa, cred că va fi foarte complicat să îi vedem cum pierd puncte şi să nu fie campioni", a declarat antrenorul Michel.

Antrenorul de la Girona, după înfrângerea cu Real Madrid

"Este o înfrângere din care avem de învăţat, care ne pune la locul nostru. Nu suntem la acelaşi nivel cu Real Madrid şi mai avem încă una sau două trepte de parcurs până să ajungem la acel nivel", a adăugat el.

Aflată la cinci puncte în spatele adversarilor săi după această a doua înfrângere a sezonului, echipa sa (locul 2, 56 de puncte) va trebui să spere ca Real să greşească, dacă vrea să devină primul club care câştigă titlul în faţa celor trei mari echipe din Spania (Real, FC Barcelona, Atlético) după Valencia, în urmă cu 20 de ani.

"În campionatul nostru se joacă împotriva lui Athletic Bibao, Real Sociedad, Bétis, Valencia... Nu putem juca în aceeaşi curte cu Real Madrid, Barça şi Atlético. Nu suntem a patra candidată la titlu", a recunoscut Michel.

Cu toate acestea, tehnicianul spaniol insistă că Girona se află "în prezent într-un vis" şi intenţionează să "rămână acolo", în contextul în care micul club catalan se bucură deja de cel mai bun sezon din istoria sa şi rămâne cu şanse pentru prima sa calificare europeană.

News.ro.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!