Rakitic, gata sa PLECE de la Barcelona! Croatul nu va juca la nationala ca sa negocieze cu Juventus si PSG

Rakitic, gata sa PLECE de la Barcelona! Croatul nu va juca la nationala ca sa negocieze cu Juventus si PSG

Ivan Rakitic (31 de ani) este pregatit sa o paraseasca pe Barcelona in ultima zi de transferuri, dupa ce catalanii l-ar fi oferit ca moneda de schimb pentru venirea lui Neymar

Croatul care are oferta din parte lui Juventus a ales sa nu participe la meciurile nationalei sale impotriva selectionatelor din Slovacia si Azerbaidjan, pentru a-si putea clarifica viitorul. Selectionerul Croatiei, Zlakto Dalic a confirmat ca Raktic a cerut sa nu se prezinte la nationala.

"Am vorbit cu Rakitic si in acest moment nu este pregatit sa se alature echipei nationale", a declarat Zlakto Dalic. 

Dezamagit de faptul ca Valverde nu s-a bazat pe el ca titular in meciurile de pana acum, dar si de modul in care oficialii Barcelonei l-au inclus pe lista de nume disponibile pentru a se realiza un schimb cu PSG, Rakitic ar vrea sa plece.

 

Are 14 trofee castigate si un gol marcat in finala Champions League

 

Ivan Rakitic a venit de la Sevilla in anul 2014 si a fost un pion important in echipa Barcelonei din momentul sosirii sale. A cucerit 14 trofee cu gruparea catalana, pentru care a jucat 269 de partide si a inscris 34 de goluri. Croatul a marcat si in finala Champions League castigata de Barcelona impotriva lui Juventus, in sezonul 2014/2015.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Carantina la sosirea în țară a fost eliminată pentru persoanele vaccinate cu a doua doză de cel puțin 10 zile
BRAT

Modifică setările cookies