Barcelona A REFUZAT propunerea celor de la PSG in cazul Neymar! Conducerea catalanilor a decis: mutarea este imposibila in conditiile impuse de francezi

Barcelona A REFUZAT propunerea celor de la PSG in cazul Neymar! Conducerea catalanilor a decis: mutarea este imposibila in conditiile impuse de francezi

Acesta poate fi finalul povestii "Neymar inapoi la Barcelona".  

Barcelona a refuzat contraoferta pe care a facut-o PSG in cazul transferului lui Neymar. Catalanii au analizat cerintele clubului francez, care s-ar fi tradus intr-o suma finala de 215 milioane de euro, si au decis sa nu mai insiste pentru readucerea brazilianului pe Camp Nou, scrie Mundo Deportivo. 

Cei de la PSG au propus Barcelonei o intelegere care sa-i aduca la Paris pe Dembele, Rakitic si Todibo, plus o suma semnificativa de bani. Francezii au facut aceasta lista de jucatori dupa ce Coutinho, cel pe care si-l doreau initial, a ajuns la Bayern. 

Comitetul director al Barcei a analizat propunerea celor de la PSG si implicatiile economice pe care le-ar avea aceasta si au ajuns la concluzia ca au in fata o afacere pe care clubul de pe Camp Nou nu si-o permite. 

Astfel, odata cu acest raspuns, revenirea lui Neymar la Barcelona este, practic, un capitol incheiat, doar daca nu cumva va aparea o mutare de ultim moment din partea uneia dintre tabere, ceea ce spaniolii spun ca este putin probabil. 

Citeste si:BarcelonaPSGNeymar

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Un român membru al echipajului petrolierului Mercer Street, ucis într-un atac asupra navei în Marea Arabiei
BRAT
Modifică setările cookies