Real Madrid Atletico Madrid jude bellingham Spania

Problemele pentru Real Madrid înaintea derby-ului cu Atletico. Ce s-a întâmplat cu Jude Bellingham

Real Madrid are un debut de sezon fără greșeală, obținând cinci victorii din tot atâtea posibile, în La Liga. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 22 Septembrie 2023, 17:19
Data actualizarii: Vineri 22 Septembrie 2023, 17:31

Galacticii se pregătesc de derby-ul cu Atletico Madrid (duminică, de la ora 22:00), din etapa a șasea a campionatului.

Cu două zile înaintea confruntării, Jude Bellingham nu a încheiat sesiunea de antrenament, ieșind accidentat. Potrivit publicației Mundo Deportivo, britanicul a acuzat probleme la stomac și se speră că situația va fi remediată până la ora meciului. 

Real Madrid se numără cu alte absențe importante pentru partida cu Atletico Madrid, printre absenți numărându-se Carvajal, Vinicius Jr., Guler, Militao și Courtois.

Rio Ferdinand, impresionat de evoluțiile lui Jude Bellingham

Jucătorul legendar al lui Manchester United a avut numai cuvinte de laudă despre tânărul britanic, despre care consideră că va domina fotbalul internațional în viitorul apropiat. 

"Bellingham poate continua așa și va câștiga Balonul de Aur. Aș fi surprins dacă acest puști nu-și va încheia cariera cu cel puțin unul sau două sau trei Baloane de Aur.

Să meargă la Real Madrid și să fie cel mai bun jucător după doar patru-cinci meciuri, este fenomenal, nu s-a mai întâmplat. Va fi comparat cu jucători precum Gerrard, Lampard sau Scholes, iar eu vă spun că nici unul dintre ei nu a făcea nimic din ceea ce face Bellingham la vârsta lui", a declarat Rio Ferdinand, potrivit BBC Radio. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!