Problemele lui Neymar in Brazilia devin tot mai serioase: sechestru pe 45 de milioane de euro al autoritatilor. Starul Barcei a ramas fara avion, yacht si mai multe proprietati

Problemele lui Neymar in Brazilia devin tot mai serioase: sechestru pe 45 de milioane de euro al autoritatilor. Starul Barcei a ramas fara avion, yacht si mai multe proprietati

In luna in care Javier Mascherano a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare si pus sa plateasca o amenda uriasa, un alt star al Barcelonei are probleme. Neymar se confrunta cu un sechestru pe avere in tara natala, Brazilia.

De-a lungul ultimilor ani, mai multe vedete ale Barcelonei au avut probleme cu FISC-ul din Spania. Messi si Javier Mascherano au platit amenzi grele pentru ca nu au respectat legislatia din Spania si nu si-au platit la timp darile catre stat.

Acum, si Neymar are probleme. Nu in Spania, ci in Brazilia, tara natala, acolo unde este acuzat si investigat pentru evaziune fiscala.

Presa braziliana anunta ca o instanta din Sao Paolo a decis sa ii puna lui Neymar sechestru pe 45 de milioane de euro pentru o presupusa evaziune fiscala intre 2011 si 2013.

Judecatorul i-a pus sub sechestru lui Neymar avionul personal, un yacht, mai multe proprietati, dar si trei companii detinute de familia acestuia.

In total, Neymar ar avea insa de platit catre statul brazilian doar 15 milioane de euro.

"Poate face apel impotriva aceste decizii, dar este un pas inainte pentru noi", a spus Jung Martins, unul dintre procurorii acuzarii.

"Daca isi va plati datoriilor, cazul se va inchide. Legislatia braziliana nu este chiar atat de aspra", a mai spus acesta/

Neymar este anchetat si in Spania in cazul transferului dubios de la Santos la Barcelona, care a provocat o multime de controverse, ducand inclusiv la demisia lui Sandro Rosell.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Maratonul vaccinării a continuat şi peste noapte la Sala Palatului şi la Biblioteca Naţională
BRAT
Modifică setările cookies