Florentino Perez Gareth Bale Luka Modric Real Madrid Spania

PREMONITIA lui Perez: "Stiam ca Modric bate cornerul si Ramos inscrie cu capul!" Mesaj emotionant despre ce se intampla in vestiar

Presedintele lui Real Madrid, Florentino Perez a vorbit intr-un interviu despre cum s-a vazut din loja finala Champions League si despre planurile de viitor de la Real.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 27 Mai 2014, 13:13
Data actualizarii: Marti 27 Mai 2014, 13:13

Perez a discutat despre acest vis devenit realitate dupa 12 ani - castigarea Champions League - 'La Decima'.

MESAJ DE LA REGELE SPANIEI

"A fost ca o eliberare, Liga Campionilor e competitia noastra si pe asta ne bazam cand construim echipa. Era un fel de obsesie pentru fani, pentru toti madrilenii, castigarea acestei Ligi. Si Regele Spaniei era entuziasmat, m-a felicitat, era foarte multumit. Si Mourinho mi-a dat un mesaj de felicitare pentru ce am reusit acum in Liga", a spus Perez pentru spaniolii de la Cadena Cope.

Apoi a povestit despre pretul platit pentru Gareth Bale - 100 de mil. de euro:

"E clar, un gol nu valoreaza 100 de milioane de euro. Ce valoreaza acei bani este faptul ca Bale a iesit de doua ori cel mai bun jucator din Premier League. El va marca o era interesanta la Madrid, in care va castiga, sau va fi aproape sa ia Balonul de Aur", a spus Perez.

ANCELOTTI LA UNITED. SI GRUPUL UNIT

"Pe Mourinho il criticau multi pentru felul sau de a fi, nu pentru ce juca echipa, sau pentru performante. Ancelotti imi place mult ca antrenor. Anul trecut, Carlo a fost dorit de Manchester United, dar eu imi exprimasem dorinta de a veni la Real mai dinainte.

Cand am intrat in vestiarul lui AC Milan am vazut unitate, asta am vrut si la Real. Carlo a facut aici un grup unit, una dintre cele mai importante forte ale unui club - noi suntem o mare familie, iar Ancelotti este un antrenor normal, stabil, un om deosebit.

Stiam ca atunci cand Modric se pregatea sa bata acel corner din min. 93, Sergio Ramos va inscrie cu capul. Aveam mare incredere in acest fel de joc, pentru ca l-am mai vazut de atatea ori inainte. Ne cerem scuze lui Atletico Madrid pentru felul in care s-a bucurat echipa noastra, cred ca a deranjat.

Trebuie sa prelungim intelegerile cu Benzema si Khedira, ei vor ramane la Madrid, pentru ca avem nevoie de ei. Nu va pleca in vara niciun jucator important", a incheiat Perez.

Modifică setările cookies