Liga 1

Joc de poker pentru ultimele negocieri dintre Reghe si arabi! Motivul real pentru care plecarea la Al Hilal a fost blocata:

Reghecampf anunta decizia finala dimineata la Sport.ro - Ora Exacta in Sport 10:00

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 27 Mai 2014, 07:30
Data actualizarii: Marti 27 Mai 2014, 08:57

Laurentiu Reghecampf a semnat inca de sambata contractul cu Al Hilal, dar nu poate sa plece din Romania pana cand nu isi rezolva situatia de la Steaua. Clauza de reziliere este cea care intarzie oficializarea 'transferului' la Al Hilal.

Cum s-a ajuns la neintelegerile cu Becali?

Laurentiu Reghecampf a intrat in negocierile cu Al Hilal cu gandul sa obtina un contract de cel putin 1,8 milioane de dolari. In urma negocierilor, s-a ajuns la suma de 2,5 milioane pe sezon, dupa ce Ana Maria Prodan a garantat ca va rezolva problema cu Gigi Becali, privind clauza de reziliere din contractul lui Reghe.

In ultimele doua zile, s-au pus la punct inclusiv bonusurile de performanta, iar Reghecampf a reusit sa mai 'ciupeasca' 100.000 de dolari pentru obiectivul castigarii cupei regelui. Arabii au fost de acord si cu aceasta conditie.

Negocieri in 3: Reghe - arabi - Becali

Numai ca tabara Reghe - Ana Maria-Prodan s-a razgandit intre timp in ceea ce priveste plata clauzei de reziliere din contractul cu Steaua. Reghe spera pana in ultima clipa ca va putea sa il induplece pe Gigi Becali sa se gandeasca mai mult la performantele din ultimele doua sezoane decat la milionul de euro pe care il are de incasat de pe urma plecarii lui.

Becali vrea banii, arabii nu vor sa auda de discutii cu oficialii Stelei privind clauza de reziliere, in conditiile in care au primit deja asigurari din partea Anamariei Prodan privind rezolvarea acestei situatii, iar Reghecampf nu vrea sa-si plateasca singur clauza de 1 milion de euro.

Discutiile care se poarta si la aceasta ora par un meci de poker - Reghe e all-in, Becali e sigur pe cartea lui, iar arabii nu vor sa piarda toate fisele la Bucuresti.

Laurentiu Reghecampf va anunta rezultatul negocierilor la Sport.ro - Ora Exacta in Sport 10:00

Modifică setările cookies