Lionel Messi Barcelona Neymar da Silva Sandro Rosell Spania

PERSECUTIA lui Messi si Neymar! Ziua in care Barcelona s-a speriat de Politie! "Nu vreau sa cred ca suntem vanati!" Dezvaluiri incendiare din conducerea clubului:

► Vineri 21:00, in direct SPORT.RO: "Pe urmele lui Klitschko"! Ciocan vs Johnson in main event, LIVE PRO TV 22:45!

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 19 Decembrie 2013, 19:50
Data actualizarii: Joi 19 Decembrie 2013, 19:49

Nu e usor sa te numesti Barcelona, cum nu e usor, in general, sa te comporti ca un club mare. Insa si marile echipe au caderile lor.

In ultima vreme la Barcelona au aparut tot mai multe voci care sustin ca actele nu sunt in regula, sau ca sunt mici hotii prin care se evita taxele catre stat.

Totusi, de la transferul lui Neymar incoace, cel mai mare scandal este legat de modul in care familia Messi fenteaza taxele si impozitele, adica face fraude.

Cum instanta a demonstrat ca Messi e in regula, iar in cazul transferului lui Neymar nu s-a constatat inca nimic nepotrivit, Rosell - presedintele Barcei - a iesit la o conferinta de presa.

"Am oferit toate informatiile despre transferul lui Neymar, tot ce ni s-a cerut. Autoritatile au verificat documentele si vrem sa facem totul transparent, sa fie ok pentru toata lumea.

Nu e nimic nici in cazul lui Messi, in acel scandal. Sper sa fie doar o coincidenta ca totul sa se intample acum si sa nu fim vanati in mod organizat. Au fost atatia ani in care Barcelona a ramas acolo sus, asa ca si scandalurile s-au inmultit. Ministerul de Interne a stabilit ca nu nimic in neregula in cazul Messi, insa atacurile din exterior nu au incetat", a spus el conform celor de la Marca.

Modifică setările cookies