Perez a dezvaluit cum se va numi noul stadion al lui Real Madrid! AFACERE de 20 de milioane de euro pe an pentru Bernabeu

Perez a dezvaluit cum se va numi noul stadion al lui Real Madrid! AFACERE de 20 de milioane de euro pe an pentru Bernabeu

Florentino Perez a dezvaluit care va fi noul nume al stadionului Santiago Bernabeu, dupa ce arena va fi modernizata! 

Real Madrid a semnat ieri contract de sponsorizare cu Microsoft in valoare de 25 milioane de euro pentru urmatorii patru ani, dar gigantul tehnologic nu va primi si numele arenei in afacere, asa cum isi doreau americanii.

Numele stadionului a fost vandut deja arabilor, care vor sponsoriza o parte din cheltuielile de modernizare ale legendarului stadion Santiago Bernabeu.

Florentino Perez a fost surprins de camere in timp ce ii spunea Ministrului Educatiei si Sportului din Spania ca arena se va numi IPIC Bernabeu, IPIC fiind compania petroliera de la Abu Dhabi.

Arabii platesc deja 3 milioane de euro pe an la Real Madrid, dar vor plati 20 de milioane pe an in momentul in care arena le va purta numele.

International Petroleum Investment Company este un fond de investitii detinut 100% de Abu Dhabi, companie ce a cumparat CEPSA, compania spaniola de petrol in 2011.

Si CEPSA Bernabeu e o varianta pentru denumirea stadionului in momentul modernizarii. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Război în Fâșia Gaza. În România s-a ”întrunit de urgență” un Task Force pentru situația din Israel
BRAT
Modifică setările cookies