Spania

Pep Guardiola nu vrea să mai audă de Barcelona! Motivul pentru care exclude o revenire în La Liga

Pep Guardiola a ratat prezența în finala Ligii Campionilor de la Paris, după ce în urmă cu un an a ajuns în ultimul act al competiției și a pierdut cu 1-0 în fața lui Chelsea.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 05 Mai 2022, 13:01
Data actualizarii: Joi 05 Mai 2022, 13:05

Antrenorul catalan al ”cetățenilor” se simte foarte bine la actuala sa echipă, alături de care a reușit performanțe importante pe plan intern. Momentan, cele de pe plan continental lipsesc, spre dezamăgirea șefilor de pe Etihad. 

De ce nu vrea Pep Guardiola să se mai întoarcă la Barcelona

Guardiola mai are contract până în 2023 cu actuala sa echipă, dar a declarat recent că își dorește să stea mai mulți ani la City. Antrenorul ajuns la 51 de ani exclude o revenire la Barcelona, echipa alături de care a cucerit de două ori cel mai important trofeu intercluburi din Europa.

Motivul? Se pare că Guardiola și-ar dori să stea departe de Spania, de ”teama” tratamentului ostil pe care i l-au aplicat jurnaliștii iberici, notează Sport.es.

”Am un contract aici, sunt fericit la Manchester City. Vreau să rămân aici toată viața. Mi-aș prelungi contractul cu încă zece ani, dar acum nu este momentul”, a declarat Pep Guardiola.

Guardiola a fost antrenorul celor de la Barcelona între 2008 și 2012, perioadă în care a câștigat de trei ori titlul în La Liga și de două ori Liga Campionilor.

Guardiola este antrenorul lui Manchester City de șase ani, și a adus până acum nu mai puțin de zece trofee pe plan intern în vitrina clubului, printre care trei titluri.

Modifică setările cookies