FOTO ȘI VIDEO Pe urmele tatălui! Fiul lui Ronaldinho a semnat cu FC Barcelona! Promisiunea „Dințosului”

Ronaldinho Barcelona Joao Mendes La Masia Spania
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 07 Februarie 2023, 17:20
Data actualizarii: Marti 07 Februarie 2023, 17:21

Ronaldinho a anunțat că fiul său a fost cooptat de „La Masia”, celebra academia de fotbal a Barcelonei.

Fiul lui Ronaldinho (42 ani) a decis să îmbrățișeze aceeași meserie ca legendarul său tată. Joao Mendes (17 ani) și-a făcut junioratul la academia de fotbal a lui Cruzeiro. Numai că, din februarie 2023, tânărul nu și-a mai prelungit înțelegerea cu clubul din Brazilia. 

Fiul lui Ronaldinho va fi jucătorul Barcelonei 

Așa că a venit în Eruopa și a dat probe la celebra academie a Barcelonei, „La Masia”. După două săptâmâni, Ronaldinho a anunțat că fiul său i-a convins pe antrenorii catalani și că a semnat un contract cu gruparea catalană. Mai mult, odată cu sosirea lui Joao Mendes în Barcelona, fostul „magician” de pe Camp Nou a mărturisit că va petrece mai mult timp în orașul său de suflet. 

„Nu am plecat niciodată de aici. Barcelona face parte din viața mea. Oriunde merg, o iau Barcelona cu mine. Odată cu venirea fiului meu aici, voi fi mai to timpul prezent în Barcelona.

A fost legitimat recent, iar datorită acestui lucru voi fi mai prezent ca până acum”, a declarat Ronaldinho, conform Marca

Ronaldinho a jucat 5 sezoane pentru FC Barcelona, din vara lui 2003, până în iulie 2008. Perioada superstarului în Catalunia s-a soldat cu un trofeu UEFA Champions League, două campionate și două Supercupe ale Spaniei. 

A „explodat” și la nivel individual. A câștigat Balonul de Aur în 2005, a fost desemnat „Cel mai bun jucător din Europa” în 2006 și a primit distincția FIFA, de cel mai bun jucător din Europa, în două rânduri: 2004 și 2005. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!