Oferta neasteptata pentru Sergio Ramos! Clubul care l-a lansat in fotbalul mare i-a pus pe masa un contract pentru urmatorii 5 ani

Oferta neasteptata pentru Sergio Ramos! Clubul care l-a lansat in fotbalul mare i-a pus pe masa un contract pentru urmatorii 5 ani

Capitanul Realului ar putea juca la un club surprinzator in sezonul urmator.

In ultima vreme s-a vorbit despre o iminenta intelegere intre Sergio Ramos si Florentino Perez pentru prelungirea contractului fotbalistului si pentru stagiunea urmatoare, insa se pare ca o formatie surpriza a intrat pe fir si ar putea sa le dea planurile peste cap madrilenilor.

Conform ES Radio, Sevilla i-a pus pe masa fundasului spaniol un contract pentru urmatorii ani 5 ani si un salariu anual de 7 milioane de euro pe an, insa ramane de vazut ce va decide fotbalistul, avand in vedere ca la formatia pregatita de Lopetegui Ramos si-a inceput cariera.

"Totul depinde de un telefon, pe care nici Sergio nici Florentino Perez nu vor sa-l dea. Ramos vrea sa ramana la Real Madrid, dar s-a lovit de un peisaj pe care nu il astepta. Suntem la mijlocul lunii iunie si inca nu a primit ceva satisfacator pentru el. Cred ca este o chestiune de ego personal pentru fiecare dintre partile implicate. Unul dintre ei trebuie sa cedeze, sa sune si totul se va rezolva", a explicat jurnalistul Jose Felix Diaz, redactor sef la MARCA.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Momente de groază la EURO 2020, după ce danezul Eriksen s-a prăbuşit pe teren. UEFA a anunțat că starea sa este stabilă
BRAT
Modifică setările cookies