Spania

GALERIE FOTO Nu e ”Bernabeu”, e Camp Nou! Xavi a oferit prima reacție după ”invazia” germană din Barcelona: ”Asta mi-au spus jucătorii”

FC Barcelona - Eintracht Frankfurt 2-3 | Xavi a oferit primele declarații legat de ”invazia” fanilor germani de pe Camp Nou. Aproximativ 30.000 de fani ai celor de la Frankfurt au luat cu asalt stadionul catalanilor și s-au bucurat alături de favoriți la finalul partidei.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 17 Aprilie 2022, 16:26
Data actualizarii: Duminica 17 Aprilie 2022, 16:35

Xavi a spus, în cadrul unei conferințe de presă, că jucătorii săi nu au simțit că Barcelona joacă pe teren propriu. ”Nu trebuie să se mai întâmple”, a fost răspunsul categoric al antrenorului catalan. Clubul a luat deja măsuri cu privire la acest aspect și ar urma să implementeze noi reguli cu privire la achiziționarea biletelor. 

Barcelona - Eintracht Frankfurt 2-3 | Xavi: ”Acest lucru nu trebuie să se mai întâmple”

”Evident, a fost o greșeală, din partea noastră ca și club și asta nu trebuie să se mai întâmple. Am vorbit după meci și am investigat ceea ce s-a întâmplat. 

Clubul a dat explicații și asta nu trebuie să se mai repede, se lucrează la asta. Jucătorii mi-au spus după meci că nu au simțit că joacă ”acasă” și când vezi o astfel de atmosferă pe stadion, în tribune, ne condiționează când vine vorba de jocul nostru”, a spus Xavi, citat de Sport.es.

Oficialii Barcelonei schimbă regulile după ce s-au trezit cu 25.000 de germani în tribune la meciul cu Frankfurt din Liga Campionilor.

FC Barcelona va vinde doar bilete netransferabile şi nominale în timpul viitoarelor meciuri europene, pentru a evita să aibă un contingent disproporţionat de suporteri adversi pe stadionul său, aşa cum a fost cazul la meciul cu Eintrach Frankfurt. Deşi ar fi trebuit să fie doar 5.000 de germani, la meci au fost peste 25.000.

Învinsă (2-3) joi acasă de Eintracht Frankfurt în returul din sferturile de finală şi eliminată din Liga Europa, FC Barcelona s-a confruntat cu o polemică, din cauza prezenţei masive a fanilor germani pe Camp Nou.

VIDEO - Imaginile bucuriei după Barcelona - Eintracht Frankfurt 2-3


Modifică setările cookies